Vi prøver igjen!

Torsdag reiser Storhamar til Romerike for å møte det eneste laget de ikke har slått denne sesongen. Skal det endelig bli revansje mot Lørenskog?

Det ble en av sesongen store sensasjoner sist. Storhamar kom fra en imponerende seier mot Stavanger og tapte 2-1 mot nyopprykkede Lørenskog. Noen «hakk» i serieoppsettet har gjort at de ikke møtes igjen før nå, men Storhamar har ikke glemt denne. De har neppe noe ønske om gjentakelse av opplevelsen heller.

Ingen kasteball

Lørenskog har vært bedre enn de fleste antok før sesongen og klorer seg fast på sluttspillplass når serien nærmer seg halvspilt. Jovisst er de et godt stykke unna de beste og har gått på noen storsmeller i enkeltkamper, men det er som forventet av et ungt og urutinert mannskap. Som oftest blir det jevnt i kampene deres og de har plaget flere lag over seg på tabellen. De er godt organisert, farlige på overganger og spiller med stor entusiasme. De har heller ingenting å tape og spiller deretter.

Ruller på videre

Selv om det ikke akkurat har gått på skinner etter pausa vinner Storhamar. Kamp etter kamp finner de måter å dra det over streken på. Fire strake har det blitt etter oppholdet, flere av dem etter å havnet under med et par mål. Det oser moral og vilje av laget og det er egenskaper som er fine å ha med seg, også på bussen til Lørenskog. Selvfølgelig er de enorme favoritter her og de har i tillegg blitt bedre mot lagene nedover på tabellen enn de var i starten. Om de er påskrudd fra start og får slått ned den nevnte entusiasmen hos hjemmelaget tidlig burde dette gå greit.

Husk halv pris lørdag!

Det er viktig å ta en kamp av gangen, men vi tillater oss, rent arrangements-teknisk, å minne om lørdagens hjemmekamp mot Ringerike. Der får du halv pris på billetter om du benytter koden «kiwi» når du handler i appen!

Tilbake til hovedtema her, så starter kampen i Lørenskog Ishall 18.30. SSU setter selvsagt opp buss til oppgjøret, men om du ikke har anledning til å dra så ser du selvsagt kampen på TV2 Play!