-Vi starter dårlig

En som virkelig har levert varene de to siste kampene er keeper Markus Stensrud. I løpet av 6 perioder var det en puck som passerte ham.

– Kommer ut skeivt

– Gratulerer med finaleplass, hvordan vil du oppsummere kveldens match?

– Nei, jeg synes vi kommer litt skeivt ut. Frisk får noen store sjanser tidlig der. Så får vi etter hvert en 2-måls ledelse etter 1. periode, og det er jo fint å ha det. I andre periode får de et tidlig overtallsspill som de scorer på. Resten av perioden synes jeg er veldig rotete. Tredje perioden synes jeg vi spiller bra av matchen, og vi får jo en tredje scoring som sikrer seieren også, sier Markus Stensrud.

– Viktige redninger

– Egen innsats da, du fikk jo noe kritikk tidligere i denne serien, er det noe du har tenkt mye på?

– Innsatsen i dag synes jeg er bra. Jeg føler jeg gjør noen viktige redninger tidlig i matchen, og slik sett bidrar til at det står 0-0. Angående det som skjedde tidligere i serien, så går det ikke an å tenke så mye på det. Det er bare å nullstille, og det fine er at matchene kommer så tett, så da er nye sjanser til å revansjere seg hele tiden. Forrige matchen i Asker, det er en av de letteste nullene jeg har holdt noen gang, og det innbefatter matcher mot Comet også, ler Stensrud.

– Bedre stemning med VIF som motstander

– Finalemotstander da, har du noen ønskemotstander?

– Nei, egentlig ikke. Men sånn for stemningens skyld blir det kanskje bedre stemning med VIF som mostander. Men det blir tøffe matcher uansett hvem vi møter. Det har ofte gått til sudden death og straffer mot de lagene denne sesongen. Nå tror jeg vi har fri i morgen, før det blir trening. Får ikke tro vi skal gå helt i kjelleren med core-trening, men kjenner jeg Petter rett, så blir det vel ikke så lett trening heller, gliser Storhamars nummer 35.