Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Vil bidra offensivt

Sverre Rønningen avgjorde seriepremieren mot Stjernen med sin 3-2 scoring.

Det måtte en storvokst back til for at Storhamar til slutt klarte å knekke Stjernen, på en dag da mye kladdet litt. Vi tok en liten prat med Sverre Rønningen.

-Ingen bra match

– Hvordan vil du oppsummere kveldens match, Sverre?

ANNONSE

– Det var det mange vil kalle en typisk seriepremiere. Vi spiller ingen bra match. Vi var dårlige med puck, og det var mye dårlige pasninger. Vi virket ikke komfortable i det hele tatt, sier Storhamars nummer 77.

– Det virker som du kanskje er litt mer offensiv i år, enn du var i fjor?

– Jeg har jo lyst til å bidra offensivt. I fjor ble det å bidra mest defensivt, sammen med Kindl. Vi spilte ofte mot motstandernes beste rekker,

Håper på mye folk

– Hvordan vil du beskrive 3-2 scoringen din, det var litt av en dragning?

– Haha, ja, den var ikke ille den. Det var en bra pasning av Martin da, og noen ganger det en fordel å ha ei lang kølle, ler Rønningen.

– Ny hjemmekamp allerede på torsdag mot Oilers. Hva tenker du om den?

– Jeg regner med det blir tøffere enn i kveld. De er sikkert gode i år også, og målet vårt er å være oppi toppen sammen med dem. Det var gøy å spille foran såpass mye folk igjen i kveld, og jeg håper det kommer enda flere på torsdag, avslutter Sverre Rønningen.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.