Vil pleie godfølelsen

Det er trivelig å være Storhamar-spiller om dagen. Torsdag blir godfølelsen med til Halden og en ny jobb for å beholde den.

Seirene har kommet som perler på ei snor og poengene renner inn på konto for et Storhamar i god flyt. Torsdag går turen til Halden for første gang siden 2009 og de fleste har vondt for å se for seg noe annet enn en ny triumf. Det er imidlertid en jobb som må gjøres og prestasjonen må være god uansett resultat.

Tøft comeback

Det har vært et hardt møte med den øverste serien for haldenserne. Det har blitt noen tøffe smeller mot meritterte motstandere og allerede et stykke opp til den forgjettede sluttspillplassen. I perioder har de stelt til problemer for lag, men ikke klart å dra det helt i land. For ei uke sida ble 2-1 over Sparta halvveis ut i kampen til 2-9, som eksempel. Sist møte mellom lagene lagde de til litt trøbbel på Hamar og hang med til langt ut i tredje. De lærer for hver kamp og på sin dag kan de skape trøbbel.

Det går i gleden

Ingenting blir avgjort i oktober, det har vi ofte sett. Likefullt er en god start helt avgjørende om man skal ha sjans til å være i toppen til slutt. Selv om tabellen er uvesentlig nå er poengene like viktige som i februar! Derfor kan også Storhamars fantastiske høstform være avgjørende for en god plassering om noen måneder. Det eneste tapet hittil kom mot en motstander nede på tabellen. Det har gutta lært av og har helt sikkert med seg i bakhodet ut på isen i Halden, selv om dette blir motstykket til folkefesten i Håkons Hall på lørdag. Det er den som takler alle forhold best som vinner til slutt.

Rønningen tilbake

Storhamar har vært rammet av et par utestengelser og småskader den siste tida. Nå kommer imidlertid en tilbake. Sverre Rønningen har sonet ferdig og stiller trolig heltent til denne!

Pucken droppes 18.30 i Halden Ishall og om du ikke får tatt turen nedover kan du se det hele på TV2 Sport1 eller TV2 Play!