Vil skaffe matchball

To kamper, to seire. Det er fasit for Storhamar så langt i årets sluttspill, akkurat som ekspertene spådde. Tirsdag kan de koble skikkelig grep og skaffe seg matchball på første mulige anledning. Også det er etter planen, men det vil også kreves litt mer. De to første kampene har ikke vært etter forventningene kvalitetsmessig og det vil være fokus på å heve spillet en god del!

Disiplinerte Lørenskog

Det har vært tydelig hvorfor Lørenskog klarte sluttspillplassen og har plaget flere topplag, inkludert SIL, gjennom sesongen. I kvartfinalen så langt har de framstått som disiplinerte og organiserte og gjort det vanskelig for et Storhamar som kanskje ikke har hatt topp tenning. På lørdag var de nære å stelle det til ordentlig og vil nok være litt skuffet over at de ikke klarte å ta muligheten da de ledet 2-0. Så langt i serien har de fått fantastisk målvaktsspill fra Alexander Larsson og sterk og moden innsats fra mange unge spillere. Dette må de gjenta og til og med kanskje heve ytterligere for å få med seg noe her.

Et skremmeskudd

Hjemme i CC Amfi er naturlig nok seriemesterne store favoritter til å ta seier nummer tre. De må imidlertid opp flere hakk for å kunne være fornøyd med innsatsen. Lørdag var det såvidt båten bar, først og fremst takket være toppspillerne som leverte varene når det trengtes som mest. Det ble en liten utblåsning i etterkant og det håper man å se resultatene av her. Fokuset og intensiteten må være på fra start og alle må være klare for å fylle rollen sin og gjøre ting enkelt. Det er det som har vært suksessoppskriften så langt i en fantastisk sesong. Nå vet de at de at om de tar i litt ordentlig kan de skaffe seg ei uke fri og det bør være god motivasjon!

Ekstrabilletter og to for en

Til kamp tre på tirsdag vil sesongkortinnehavere motta to ekstra billetter de kan dele med nære og kjære! Av praktiske årsaker vil disse plassene bli tildelt på betongen. Øvrige kan kjøpe to billetter for prisen av en, slik at vi kan skape en ny fin kveld i CC Amfi!

Tilbake til lørdag så droppes pucken klokka 19.00. Dørene og serveringsstedene åpner en time før, da ses vi vel da?