-Vil vise hvem som er storebror

Det er en del spillere som har prøvd Hockey Classic på begge sider av rødlinja. Lørdag blir Andreas Martinsen en av dem. Den storvokste forwarden gleder seg litt ekstra til opplevelsen og er klar i beskjeden: -Lillehammer har vært gode, men vi vil vise hvem som er best her!

Herlig utgangspunkt

Hockey Classic er en spesiell kamp i kalenderen, at det også blir den første kampen til Storhamars nummer 27 tilbake på Lillehammer gjør det ekstra spesielt, eller?

-Joda, det er jo noe der, men det er egentlig en større greie for de rundt, forteller Andreas. Når du går på isen så er det en jobb som skal gjøres og den gjør jeg for Storhamar nå, noen større tanker rundt det blir det ikke rom for i kampens hete. Når det gjelder selve kampen er det jo litt ålreit at begge lagene har vært gode i starten her og at det ligger til rette for en spennende kamp. Det kunne ikke vært bedre utgangspunkt.
Andreas beskriver en lett overgang til Storhamar med mange gamle kjente og god stemning i laget. Her eksemplifisert av Trym Gran!

Fin erfaring

Det er jo egentlig bare en vanlig seriekamp, men med rammene rundt blir det likevel noe litt annet. Blir erfaring viktig?

-Det er jo litt spesielt på den måten at dette er én kamp. Med litt annerledes rammer blir det ikke helt som en vanlig kamp heller. Det blir morsommere, mener Martinsen. Det er litt følelsen av utlandet og akkurat det er en bra erfaring for de unge å få med seg. Med mye som skjer rundt blir dette en litt ekstra happening og det er moro å være med på. Jeg må forresten si at dette blir morsommere enn i fjor da det var litt færre folk og ikke samme trykket som vi får med et lokalderby.

Full tenning

Andreas er en mann som har gjort seg bemerket i mange år som en energispiller. Det er han også i Storhamar og har jobbet spesielt på en ting:

-Jeg er jo en ganske rolig person til vanlig, så hockeyen er der jeg får ut litt, ler han. Hockey er det morsomste jeg vet og vi har et herlig lag, så da er det lett å gå ut der og bidra med sitt! Jeg må innrømme at det ikke alltid har vært lett å få den tenninga mot lagene nederst på tabellen, men det har jeg prøvd å endre litt på her og se på det som trening. Det synes jeg vi alle har vært ganske flinke til og at det kanskje er derfor vi har vært gode til å finne måter å vinne på.

På lørdag blir det ikke noe problem å finne tenninga?

Nei, kommer det kontant fra den storvokste forwarden. Det er ikke bare at det er en stor happening, med masse liv og røre, jeg er tilbake på Lillehammer for første gang og alt det der. Dessuten har jo Lillehammer gjort det ålreit og synes de er gode nå, men vi vil vise dem hvem som er best, hvem som er storebror her. Det er stor forskjell på seier og tap her og vi vil som vanlig vinne!