– Viser hva som bor i oss

Andreas Martinsen, som kom til Storhamar fra nettopp kveldens motstander Vålerenga, var helt enorm mot sine gamle lagkamerater. Han viste muskler og taklet Vålerenga-spillerne så du omtrent kunne se frykten i øynene deres da nummer 27 kom mot dem. Scoret ett mål gjorde han også, og var ganske så blid da vi tok en prat med ham etter nedsablingen av erkefienden fra Oslo øst.

– Laget har funnet formen

– Jeg synes Vålerenga kommer knallhardt ut, men vi forsvarer oss godt. Vi får en tidlig scoring, og derfra og ut viser vi hva som bor i oss. Vi har vist det hele sesongen at vi er  vanskelige å slå. Vi hadde en liten down rett etter jul, men bortsett fra det har vi vært veldig stabile. Den siste måneden nå har vi vært veldig gode synes jeg. Det er ikke noe bedre tidspunkt enn nå, å finne formen på, sier Andreas Martinsen.

– Bra trøkk på tribunen

– I og med at du spilte i Vålerenga i fjor, er det spesielt for deg å spille mot dem, eller tenker du ikke noe på det?

– En kjenner jo på det. Det er gøy å kjenne på den følelsen igjen, det er en stund siden sist. En merker jo at det er bra trøkk rundt disse oppgjørene, og trøkket på tribunen er jo bare fantastisk. Selv om en ikke er opprinnelig Storhamar- eller Vålerenga-gutt så kjenner en jo historien rundt disse matchene. Det er artigere å spille mot Vålerenga enn mot Comet for å si det sånn.

– Ingen kan slå oss

– Med det nivået dere viser, hvem kan slå dere tror du?

– Det tror jeg ingen kan. Gjør vi jobben som vi har gjort i hele år, så skal de som skal slå oss være veldig gode. Det hjelper å ha to blad Thoresen blant oss, da blir alle holdt på tå hev hele tiden, avslutter Andreas Martinsen.